Over ons

Van Doormalen Retail Groep is een familiebedrijf met zijn wortels in Aalst, op de plek waar we nog steeds een mooie winkel hebben. We maken op franchisebasis gebruik van verschillende winkelformules van Ahold; Albert Heijn, Etos, Gall & Gall en AH to go. Daarnaast hebben we ook een winkel van The Read Shop. Samen willen we presteren in een goede sfeer, met respect voor elkaar, zodat onze klanten elke dag tevreden zijn!

Wij bieden een groot assortiment producten voor de dagelijkse boodschappen, waardoor je vindt wat je zoekt in een vriendelijke omgeving waarin aandacht is voor iedereen.

Over ons

De beste winkel voor de dagelijkse boodschappen

‘Wanneer ben jij onder de indruk van een winkel?’ ‘Wat zijn in jouw ogen belangrijke pijlers om de beste winkel te zijn?’ Dat zijn vragen waarop wij een antwoord hebben gezocht en op basis waarvan wij onze pijlers hebben samengesteld.

Gevuld

Een goed gevulde winkel waar een leeg schap een regelrechte zonde is.

Vers

Focus op mooie en kwalitatief goede versproducten.

Vriendelijk

Je wordt op een vriendelijke manier geholpen door onze medewerkers.

Helpen

Onze medewerkers doen een extra stap om te helpen als er vragen zijn en ook op spontane wijze.

Historie

D’r op of d’r onder

Ter ere van ons 50 jarige bestaan in 2014 is er een boek gemaakt over de historie van het bedrijf. Het is een boek geworden die de ontwikkeling van ventwagen tot multi-franshiser mooi weergeeft aan de hand van foto’s en anekdotes uit de oude doos. Blader het hier eens digitaal door:

Bekijk hier het boek (PDF)

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Je kunt bijna niet meer midden in de samenleving staan dan wanneer je in een supermarkt bent. Daarom vinden wij het ook belangrijk om op verschillende manieren bij te dragen aan een gezonde en prettige leefomgeving. Daarom dragen wij via sponsoring en diverse acties een steentje bij aan verschillende sportverenigingen. Zo hebben we in Rijen ieder jaar een spaaractie waarbij onze klanten kunnen sparen voor sponsoring van een vereniging naar keuze; “De Zetjesactie”!

 

Duurzaamheid

We zijn constant op zoek naar manieren om energie te besparen en de verspilling van voedsel te beperken. Hiervoor maken we in onze winkels gebruik van de nieuwste technieken. Zo gebruiken we de warme lucht die van onze koelingen afkomt om de winkel op andere plaatsen te verwarmen. Ook liggen op verschillende filialen een groot aantal zonnepanelen.

Bekijk wat Albert Heijn nog meer doet aan duurzaamheid!

Kom je ook werken bij Van Doormalen?

Houd jij van een werkomgeving waarin iedere dag anders is? En ben jij op zoek naar enthousiaste en leuke collega’s? Dan is werken bij Van Doormalen echt iets voor jou! Check hier de vacatures of doe een open sollicitatie. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent en talent heeft zeker niets met leeftijd te maken.

Bekijk de vacatures