Werken bij

Vind jij het leuk om met mensen om te gaan en het ze naar de zin te maken? Houd je van een werkomgeving die iedere dag anders is en waar steeds iets nieuws gebeurt? Ben jij op zoek naar collega’s om mee samen te werken in een prettige sfeer. Dan is het werken in één van onze winkels misschien iets voor jou!

De winkel is een unieke omgeving om in te werken. Doordat jouw werk gericht is op klanten is het afwisselend, geen dag is hetzelfde.

We hebben ruime openingstijden en flexibele werktijden. Daarom werk je in een groot team van collega’s waarin samenwerken belangrijk is. Er is volop ruimte om je talenten te ontwikkelen. Zo kun je verschillende afdelingen en taken leren kennen. Heb je nog meer ambitie en wil je een team aansturen? Bij ons kun je al op jonge leeftijd teams (leren) aansturen.

Op zoek naar onze vacatures?

Medewerkers aan het woord

We kunnen je natuurlijk van alles vertellen over werken bij Van Doormalen, maar we laten liever onze medewerkers aan het woord! Zij vertellen over opleidingskansen, doorgroeimogelijkheden en de fijne werkplek die we al vele jaren bieden aan onze mensen. 

Kernwaarden

Hoe zorgen wij er nu samen voor dat onze winkel de beste winkel is?
Om dit dagelijks te realiseren, stellen we een drietal Kernwaarden centraal.

Voor ons is het Vanzelfsprekend dat we samen net dat stapje extra willen zetten voor onze klanten. Wij zorgen ervoor dat de winkel iedere dag van A tot Z klopt en dat de klanten dit dagelijks ervaren. Om dit te bereiken pakken we hier allemaal onze Verantwoordelijkheid in, we wachten niet af maar pakken aan. We hebben hier plezier in en stralen dat ook uit naar onze klanten. Onze klanten worden hierdoor  altijd Vriendelijk geholpen!

Doorgroeimogelijkheden

Binnen onze organisatie zijn er vele kansen om door te groeien. Het merendeel van de Team- en Supermarktmanagers in onze organisatie is intern doorgegroeid tot de functie die ze nu uitoefenen. Velen zijn bij ons zelfs als hulpkracht begonnen, als eerste bijbaantje. Via de verschillende wegen en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern ontwikkeld, helpen we je groeien. Van hulpkracht op je 16e tot supermarktmanager op je 27e. Onze Supermarktmanager Jordi kan er over meepraten.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Zoals onze medewerkers hierboven al hebben verteld zijn er ontzettend veel mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen Van Doormalen. Hieronder een aantal voorbeelden hiervan:

Traineeship

Om onze medewerkers de kans te geven om zich op een goede manier te ontwikkelen in een leidinggevende functie hebben we het Traineeship ontwikkeld. Het Traineeship is een opleidingstraject waarin het doel vaststaat: leider worden. Uiteraard kun je altijd veel leren van je ervaren collega’s en sta je nooit alleen. De reis naar je doel bepaal je echter zelf! Meestal loopt de route met hindernissen. Hoe ga jij hiermee om? Neem je initiatief om de wereld te ontdekken of blijf je keurig op het pad? Durf je nieuwe paden in te slaan? Er doen zich altijd onverwachte kansen voor, hoe ga jij daarmee om? Een mooi voorbeeld van iemand die het traineeship heeft gevolgd is Vera. Zij heeft zich met behulp van het traineeship ontwikkeld tot Teammanager.

MBO

Wij zijn voor onze winkels altijd op zoek naar BBL’ers met affiniteit voor de retail. Bij ons krijg je ruim baan om jezelf te ontwikkelen, een MBO diploma te behalen en de eerste stappen in je carrière te zetten. Loopt alles gesmeerd, heb je het naar je zin en de ambitie voor meer? Dan kan het zomaar zijn dat je in aanmerking komt ons Traineeship. Zie jij het al voor je?

HBO

Om leiding te kunnen geven aan één van onze teams in onze organisatie is het nodig om minimaal een MBO werk- en denkniveau te hebben. In dat kader bieden wij ook mogelijkheden voor duale trajecten binnen het HBO. Dit zijn opleidingen die specifiek gericht zijn op de detailhandel. Je werkt minimaal 24 uur per week (meer uren is ook mogelijk) in één van onze winkels en daarnaast ga je één dag in de week naar het HBO. Al werkend kun je zo jouw diploma behalen.

POB

Leren doe je je leven lang! Daarom hebben we in onze branche een Persoonlijk OntwikkelingsBudget voor medewerkers die parttime óf fulltime bij ons werken. Het POB is een potje wat je maandelijks opbouwt, net als bijvoorbeeld het vakantiegeld. Dit kun je besteden in een online opleidingsportaal. Het gaat hierbij zeker niet alleen om online cursussen, de mogelijkheden zijn erg divers. Van een typcursus tot aan een cursus adviseren en beïnvloeden. Of werk jij liever aan je excel skills? Het kan én mag allemaal.

Stage

Je kunt ook via een stage of een bijbaan naast jouw school prima kennismaken met het werken in de supermarkt. Heb je interesse in deze mogelijkheden kun je reageren via een open sollicitatie.

Kom je ook werken bij Van Doormalen?

Houd jij van een werkomgeving waarin iedere dag anders is? En ben jij op zoek naar enthousiaste en leuke collega’s? Dan is werken bij Van Doormalen echt iets voor jou! Check hier de vacatures of doe een open sollicitatie. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent en talent heeft zeker niets met leeftijd te maken.

Bekijk de vacatures